Ooglidcorrectie laten uitvoeren?

In welke kliniek kunt u het beste terecht? Wij vertellen het u.


Welke kliniek? Klik hier

Het belangrijkste bij een ooglidcorrectie is de arts die u behandelt. Deze bepaalt namelijk het uiteindelijke resultaat en of de ooglidcorrectie wel veilig wordt uitgevoerd. Alleen als het op de juiste manier wordt uitgevoerd, heeft u daar tientallen jaren plezier van. Laat u zich daarom goed informeren.


Boven-ooglidcorrectie

Als de oogleden gaan hangen krijgt u een vermoeide uitstraling. Ook klachten als hoofdpijn kunnen ontstaan. Lees hier wat belangrijk is bij een boven- ooglidcorrectie

Boven-ooglidcorrectie

Onder ooglidcorrectie

Wallen onder de ogen geven een oude en vermoeide indruk. Oorzaken zijn vet, vocht of een overschot aan huid.
Lees hier meer over de onder-ooglidcorrectie.

Onder ooglidcorrectie

Wenkbrauwlift

Een wenkbrauwlift geeft meestal een verbaasde blik. Gelukkig zijn er goede alternatieven. Lees hier meer over correcties bij laagstaande wenkbrauwen. 

Wenkbrauwlift

Ooglidcorrectie

Waarom een ooglidcorrectie ?

Van een ooglidcorrectie die op de juiste manier is uitgevoerd heeft u tientallen jaren plezier:

  • u heeft weer een frisse uitstraling en ziet er jonger uit
  • klachten als vermoeidheid en hoofdpijn zijn verleden tijd.
  • u krijgt meer zelfvertrouwen

Binnen 30 minuten klaar

Een ooglidcorrectie is veel minder ingrijpend dan u denkt. Narcose is niet nodig en als de chirurg ervaren is, is de behandeling achter de rug voordat u het in de gaten heeft. Tijdens de behandeling kunt u gewoon praten en de behandeling is volledig pijnloos. De meerderheid van de patiënten zeggen achteraf dat het is meegevallen en dat het minder erg is dan bij de tandarts. Het is met name de angst voor het onbekende maar vrijwel iedereen zegt na afloop; "had ik het maar eerder gedaan'.

Het belangrijkste bij een ooglidcorrectie:

Het belangrijkste bij een ooglidcorrectie is de chirurg die de behandeling uitvoert. Let erop dat dit een geregistreerd oogarts is of een plastisch chirurg. Alleen zij hebben een degelijke chirurgische opleiding gehad om ooglidcorrecties veilig te kunnen uitvoeren. De chirurg moet aantoonbaar veel ervaring hebben en vele voorbeelden van hem of haar kunnen laten zien.  Daarnaast dient de kliniek aan de veiligheids-richtlijnen te voldoen. Let er daarom op dat de kliniek het ZKN-keurmerk heeft. Dan weet u zeker dat veiligheid en hygiëne gewaarborgd is.   

Wat zijn de kosten?

Een hoge prijs voor een ooglidcorrectie betekent niet direct dat dat de beste keuze is. Het belangrijkste is namelijk de chirurg die u uiteindelijk behandeld en ook bij dure klinieken zijn artsen werkzaam met weinig ervaring. 
Een lage prijs daarentegen, moet u ook aan het denken zetten. Veelal wordt u dan niet geholpen door een oogarts of plastisch chirurg of staat de arts of kliniek op een zwarte lijst. Controleer dit op internet. 

Website bouwer SiteToGo