Ooglidcorrectie

Boven-ooglidcorrectie

Als de oogleden gaan hangen, krijgt u een vermoeide en soms norse uitstraling. Ook kunt u klachten krijgen van hoofdpijn en rimpels in het voorhoofd. Een goed uitgevoerde ooglidcorrectie laat u weer stralen en ook ziet u er weer jaren jonger uit.

Boven-ooglidcorrectie

Een ooglidcorrectie kan worden uitgevoerd vanaf 18 jaar. Op deze jonge leeftijd is het meestal aangeboren. Vaak moet er dan niet alleen huid worden verwijderd maar ook vet.

Hier ziet u een jonge dame van 30 jaar. Ook bij haar, waren de oogleden vanaf de geboorte al wat dikker. Door het weghalen van een beetje vet op de juiste plaats, worden de ogen groter en verdwijnt de vermoeide blik

Boven-ooglidcorrectie


Als er meer vet aanwezig is, ontstaat een boze blik. Hieronder een voorbeeld van een jonge vrouw van 37 jaar voor en na de ooglidcorrectie. Ook bij deze ooglidcorrectie is naast huid, ook vet verwijderd.

Boven-ooglidcorrectie

Veel mensen compenseren onbewust de hangende oogleden door het voorhoofd aan te spannen, dit is een reflex en kan alleen met een ooglidcorrectie worden opgelost. Na de ooglidcorrectie ontspant het voorhoofd en worden de rimpels per direct minder.

Ooglidcorrectie boven


Aziatische ogen zijn heel anders dan Europese. Veelal zijn de oogleden heel klein en soms zelfs afwezig. Ook zit er bij Aziatische ogen vaak meer vet in de oogleden waardoor ze boller zijn. Een ooglidcorrectie bij Aziaten vergt daarom veel ervaring en een speciale techniek is vereist. Een voorbeeld van een ooglidcorrectie bij een 40 jarige Aziaat is als volgt:

Boven-ooglidcorrectie

Welke kliniek?

Elke goede kliniek is in het bezit van een Keurmerk. Een voorbeeld van een goede kliniek is ooglift.

Website bouwer SiteToGo