Ooglidcorrectie

Onder-ooglidcorrectie

Wallen onder de ogen geven een vermoeide of zieke indruk. De oorzaak kan zijn teveel vet, vocht of een overschot aan huid. De behandeling bij een onder-ooglidcorrectie is dan ook gericht op de oorzaak.
Hieronder ziet u een onder-ooglidcorrectie bij een vrouw van 43 jaar waarbij de oorzaak vet is. Door op de juiste plaatsen het vet te verwijderen, verdwijnen de wallen en ziet ze er weer uitgerust en jonger uit.

Ooglidcorrectie onderBelangrijk is om bij een onder-ooglidcorrectie ook weer niet teveel vet te verwijderen, anders zou een holle blik kunnen ontstaan wat weer juist een ongezonde indruk geeft. Ervaring met het uitvoeren van onder-ooglidcorrecties is daarom essentieel!

Een ander voorbeeld van een onder-ooglidcorrectie bij een 67 jarige vrouw:

Ooglidcorrectie onderOok bij haar was vet de oorzaak van de wallen.

Een andere veel voorkomende oorzaak van wallen is een overschot aan huid. In dit geval wordt bij de onder-ooglidcorrectie voornamelijk huid verwijderd. Hieronder een voorbeeld bij een 49 jarige man.

Ooglidcorrectie onder


Als vocht de oorzaak is van wallen, heeft een onder-ooglidcorrectie niet veel zin. Vocht kan namelijk niet weg geopereerd worden en als dat wel mogelijk zou zijn, dan zou het vocht vanzelf weer terug komen. Veel mensen gebruiken dure crèmes tegen het vocht maar ook deze hebben geen tot onvoldoende effect. 
Het enige wat wel zin heeft tegen vochtwallen is een boven-ooglidcorrectie. Als er namelijk vet zit in de bovenoogleden, trekt dit vocht aan. Door de zwaartekracht zakt het vocht tot onder de ogen en veroorzaakt het daar vochtwallen. Door een boven-ooglidcorrectie met verwijdering van vet, wordt het vocht minder en vermindren de wallen.
Hieronder ziet u een voorbeeld van een 49 jarige vrouw waarbij alleen een boven-ooglidcorrectie is uitgevoerd waardoor ook haar wallen onder de ogen zijn verminderd.

Ooglidcorrectie onderWelke kliniek?

Elke goede kliniek is in het bezit van een Keurmerk. Een voorbeeld van een goede kliniek is ooglift.

Website bouwer SiteToGo