Tarieven ooglidcorrectie

Voor veel mensen speelt de prijs van de behandeling een grote rol maar moeten veiligheid en kwaliteit niet bovenaan uw eisenlijst staan? Medisch specialisten aan Contour Kliniek verbonden zijn BIG geregistreerd artsen en hebben veel ervaring met het uitvoeren van ooglidcorrecties. Uw behandeling wordt uitgevoerd in een behandelruimte die voldoet aan de strengste eisen en met de meest geavanceerde apparatuur. Omdat wij cosmetische ingrepen zo bereikbaar mogelijk willen maken voor iedereen hanteren wij eerlijke, scherpe tarieven.

Standaard of
standaard plus

Contour Kliniek kent twee verschillende zorgniveaus: Standaard en Standaard Plus. Beide behandelingen worden ‘state of the art’ uitgevoerd: uitgebreide vóór-informatie, behandeling door een medisch specialist en de juiste nazorg. Standaard Plus bevat een uitgebreider pakket wat hieronder wordt uitgelegd. Hieronder vallen o.a. vijf lymfedrainage behandelingen na de ingreep voor een sneller herstel.

Standaard behandeling 

Locatie  Prijs
Bovenooglidcorrectie € 1.175,-
Onderooglidcorrectie € 1.375,-
Boven- en onderooglidcorrectie € 2.350,-

x

Standaard plus behandeling

Locatie  Prijs
Bovenooglidcorrectie € 1.375,-
Onderooglidcorrectie € 1.575,-
Boven- en onderooglidcorrectie € 2.850,-

 

Verzekerde zorg

In sommige gevallen wordt uw ooglidcorrectie vergoed vanuit uw zorgverzekering. Hiervoor dient een medische indicatie door de plastisch chirurg gesteld te worden en hebt u een verwijsbrief van uw huisarts nodig. Het verschilt per verzekeraar en polis of u in aanmerking komt voor vergoeding. Vaak kunt u in uw polisvoorwaarden terugvinden welke eisen uw verzekeraar stelt. De meeste verzekeraars vergoeden de kosten van een bovenooglidcorrectie alleen vanuit een aanvullende verzekering en wanneer de huid minimaal tot over de helft van de pupil reikt. Een onderooglidcorrectie wordt nooit vergoed door uw zorgverzekeraar.