Tarieven ooglidcorrectie

Een ooglidcorrectie is nu tijdelijke al mogelijk vanaf € 795,-. Maak een afspraak voor vrijblijvend advies en profiteer van € 200,- voordeel.

Medisch specialisten aan Contour Kliniek verbonden zijn BIG geregistreerd artsen en hebben veel ervaring met het uitvoeren van ooglidcorrecties. Uw behandeling wordt uitgevoerd in een behandelruimte die voldoet aan de strengste eisen en met de meest geavanceerde apparatuur. Omdat wij cosmetische ingrepen zo bereikbaar mogelijk willen maken voor iedereen hanteren wij eerlijke, scherpe tarieven.

Gold of platinum

Contour Kliniek kent twee verschillende zorgniveaus: Gold en platinum. Beide behandelingen worden ‘state of the art’ uitgevoerd: uitgebreide vóór-informatie, behandeling door een medisch specialist en de juiste nazorg. Platinum bevat een uitgebreider pakket wat hieronder wordt uitgelegd. Hieronder vallen o.a. vijf lymfedrainage behandelingen na de ingreep voor een sneller herstel.

Gold behandeling 

Locatie  Prijs v.a.
Bovenooglidcorrectie* € 795,-
Bovenooglidcorrectie € 995,-
Onderooglidcorrectie € 1.375,-
Boven- en onderooglidcorrectie € 2.250,-

*  Tarief is van toepassing op door ons geselecteerde data.

* x

Platinum behandeling

Locatie  Prijs v.a.
Bovenooglidcorrectie € 1.175,-
Onderooglidcorrectie € 1.575,-
Boven- en onderooglidcorrectie € 2.650,-

 

Verzekerde zorg

In sommige gevallen wordt uw ooglidcorrectie vergoed vanuit uw zorgverzekering. Hiervoor dient een medische indicatie door de plastisch chirurg gesteld te worden en hebt u een verwijsbrief van uw huisarts nodig. Het verschilt per verzekeraar en polis of u in aanmerking komt voor vergoeding. Vaak kunt u in uw polisvoorwaarden terugvinden welke eisen uw verzekeraar stelt. De meeste verzekeraars vergoeden de kosten van een bovenooglidcorrectie alleen vanuit een aanvullende verzekering en wanneer de huid minimaal tot over de helft van de pupil reikt. Een onderooglidcorrectie wordt nooit vergoed door uw zorgverzekeraar.